athena-grey

Alina grey aroma diffúzor

Minden kultúrális területnek megvannak a saját ünnepei és szokásai, amelyeknél legtöbbször a fény és az illat is szerepet játszik.

A Kelet szertartásaiban gyönyörű lámpásokat használnak, amelyeket a jó gonosz feletti győzelmének mint a remény és a győzelem jegyének szimbólumaként gyújtanak meg. A lámpások a minden gondtól való megszabadulást testesítik meg és eszközként szolgálnak, amelyek segítségével a kívánságokat és az imákat az Égbe küldik.

22.500Ft

Leírás

Illat hozzáadásával a szertartás intenzívebbé és felejthetetlen élménnyé válik. A madebyzen ® Alina aromadiffúzora ezen ünnepségek és szokások lényegét ragadják meg. Stílusos és elegáns és lakkozása a lámpás hatást jeleníti meg, amely kellemes melegséget sugároz és hozzásegít az ellazuláshoz.

Ez az elegáns diffúzor kitűnően illeszkedik minden berendezési stílushoz és a lakóteret a nyugalom oázisává változtatja. Nemcsak a kedvenc illatodat oszlatja szét, hanem a teret is kellemes fénybe meríti. Az aromadiffúzor fény beállítása nélkül is használható, amely az éjszakai használatkor ideális.

Tölts a diffúzorba csapvizet és néhány cseppet a kedvenc illatodból vagy esszenciális olajból. Egy diffúzor gombnyomásra máris hűvös, teljesen ártalmatlan finom illatpárát állít elő, amely serkenti az érzékeket. A legújabb ismeretek szerint az illatok szétszórására ez a legjobb módszer, mivel az illóolajok így közvetlen hőnek nincsenek kitéve és ezáltal nem bomlanak le.

Az Alina szakaszos üzemmóddal is rendelkezik az illatpára kibocsátására, az illat és pára automatikusan tíz másodpercenként be- és kikapcsolódik, amely ideális erősebb illatok használatánál. Illattal, vagy esszenciális olajokkal vagy anélkül – a nedvesítő pára egészségre gyakorolt előnyeit mindenkor élvezheted, mivel a szárazság kiegyenlítését képviseli, amit a mai központi fűtés és klímaberendezések okoznak. Az Alina automatikusan kikapcsol, ha a víztartályban a víz egy bizonyos szint alá kerül. Így használata teljesen biztonságos, gyermekek és házi kedvencek közelében is ideális.

Kezdd el az “érzékek utazását”!