maya

Maya aroma diffúzor

A köröknek isteni kapcsolata van a természettel és az univerzummal. Spirituális és rituális jelentésük széles körben ismertek a természetben, gondolj csak a fák gyűrűire.

A koncentrikus körök segítenek a meditcióban, tudatos összpontosításban, ahogy azt a Zen kertekben található gereblyekörökből ismerhetjük.

28.900Ft

Leírás

A Maya aroma diffúzor tükrözi a természet, az isten és az elme közötti kapcsolatot és a nyugalmat hoz az életteredbe.

Bolygónk gondozása és földünk védelme fontos számunkra. Ezt szem előtt tartva fenntartható forrásból származó, kézzel kivágott gumi fát használtunk fel a kivételesen kialakított alaphoz, amelyet elegánsan kialakított kerámia burkolattal látunk el.

Tégy csapvizet és néhány cseppet kedvenc parfüm- vagy esszenciális olajadból a Maya aromadiffúzorba, és egy gombnyomásra azonnal finom illatos párát juttat a légkörbe, hogy kényeztesse érzékeidet.

Az energiatakarékos LED izzók használatával a lágy, nyugtató hangulatvilágítás finoman átszűrödik a kerámia burkolaton, kiegészítve és még stílusosabbá téve az elegáns megjelenést.

Kiválaszthatsz egy a hangulatodnak megfelelő színt, vagy használhatod fény nélkül is.

A Maya aromadiffúzor másik felbecsülhetetelen értéke a 60, 120, 180 perces időzíthető párásítás, amely jól alkalmazható az erősebb illatoknál, meditációnál, aromaterápiás kezeléseknél, vagy akár az elalvás könnyítésére.

A diffúzor automatikusan kikapcsol, ha a víz a minimum szint alá esik, ezért teljesen biztonságosan alkalmazható kisgyermekek és a háziállatok mellett is.