2003 óta – immár 10 éve – igyekszünk a sóterápia, az egészséges életmód és táplálkozás áldásos hatásait megismertetni az emberekkel. Budapest szívében lévő Sóker Sóbarlangunk Közép-Európa egyik legnagyobb mesterséges sóbarlangja, mely 23 tonna himalája só felhasználásával épült. Az ország legnagyobb sóbarlang és sószoba építési tapasztalatát tudhatjuk magunkénak.

 

orr
Mindennapi Sóterápia

Tudtad, hogy a só az ókorban és a középkorban fizetőeszköz volt? Már akkor is tudták, hogy aranyat ér!Hallhattál már arról is, hogy a sütés-főzés mellett sokan terápiás célokra is használják az egészséges sót,hiszen számtalan problémára igen sokféle módon használható.A mindennapi sóterápia eszközeivel te is távol tarthatod magadtól a felső-légúti betegségeket ,de hatásos az allergia és az asztma tünetei ellen is.

soszappan38
Sószappan

A sószappan valójában egy könnyen használható, formára csiszolt, természetes himalája sótömb, melyet a bőr- ápolására, valamint egészsége megőrzésére használhatunk. Jótékony hatásai így ideális alternatívájává teszik a bőrre káros hatást gyakorló kozmetikai szereknek. Szépségét, bőrének épségét és rugalmasságát természetes úton is van lehetősége megőrizni,ráadásul ez a pénztárcáját sem fogja megterhelni, ha termékeink közül választ.


Himalája só

A mai Himalája só a 250 millió évvel ezelőtt létezett Thetys ősóceán maradványa. A jellegzetes rózsaszínes-narancsos színt, és a különleges karakterisztikát az évmilliókon keresztül tartó, földalatti enorm nyomás eredményezte. A himalája só élettani hatásairól és az egészségre gyakorolt pozitívumairól bővebben a termékek alatti részben olvashat.

haj
Bőr- és Hajápolás

Fair-trade és organikus készítmények a vegyszermentesség és minőség jegyében. Tekintse meg termékeinket!

kristalyso-ivokura
Teljes Értékű Táplálkozás

Értékes ásványi anyagok, gabonafélék, nélkülözhetetlen nyomelemek azoknak, akik már tudják, hogy az egészségmegőrzés a legjobb befektetés! Az UrKornHof és UrSaat termékek osztrák szomszédainknál egyet jelentenek a minőséggel és megbízhatósággal. Barna köles, kopasz zab, chufas földi mandula, szőlőmagliszt, fekete szezám, keserű sárgabarackmag, zöld ásványiföld por és dolomit szigorúan ellenőrzött minőségben!

mecses
Sómécses

Tekintsd meg sómecses kínálatunkat és hozz létre egészséges hangulatfényt otthonában a csiszolt és csiszolatlan, különböző formájú, méretű sómécsesek segítségével. A lakás több pontján elhelyezve igazán kellemes atmoszférát hoznak létre. Lepd meg vele magad, vagy szeretteidet!

netbio_108730
Sópárna

A sópárna a népi gyógyászatban is alkalmazva volt húgyúti, vesetáji bántalmak, fülgyulladás ellen és fájdalomcsillapításra, de korunk egyik fő betegsége, az allergia tünetei is kitűnően mérsékelhetők vele.

levendulahatter15
Dörgicsei Bio Levendula

Tihanytól pár kilométerre, Felsődörgicsén terül el a Levendarium® bio minősítésű levendula ültetvénye. Küldetésük, hogy a levendula testet és lelket gyógyító hatása minden emberhez eljusson. Számos klinikai tanulmány bizonyítja a levendula hatását: stresszoldó, nyugtató, elalvást segítő, antimikrobiális, görcsoldó, rovarriasztó, bőrregenaráló, epehajtó és csökkenti a neuralgikus és reumás panaszokat.

mosas
Öko Mosás, Tisztítás

A boltok polcáról levett mosóporok, öblítők és tisztítószerek nagy százaléka nemcsak irritációt, allergiás reakciót válthatnak ki használójukból, de a környezetre sincsenek jó hatással. Válaszd inkább a SÓKER által forgalmazott mosószeret és tisztítószereket, melyek kevés összetevőjük révén egyszerűek, de nagyszerűek, nem mellesleg antiallergén és bőrbarát termékek.

hang
Hangterápiás Cd-k, Dvd-k, könyvek

Ezoterikus olvasmányok, meditatív és világzenei hanganyagok és hangszerek. Tekintse meg kiadványainkat és hallgasson bele a zenékbe!

solampak
Sólámpa

Tekintse meg himalája sólámpa termékeinket! A himalája só körülbelül 260 millió évvel ezelőtt keletkezett a mai Pakisztán területén. A sólámpa színe az egészen áttetsző (minden színt tartalmaző) fehértől, a sárga valamint a barack színen át a sötétebb narancsig, illetve vörösig terjed.

ajandekutalvanyok5
Ajándékok és Bérletek

Koncertek, belépők, bérletek vásárlása kényelmesen. Tekintse meg interneten is megrendelhető utalványainkat!

pbio2
Superfood

Organikus superfood termékcsalád. A PlanetBIO csak olyan élelmiszereket forgalmaz, amelyek megfelelnek a nemzetközi biotermékek termelésére vonatkozó szabványnak, amely kizárja a genetikailag módosított élelmiszerek előállítását.

tegla
Sótégla, sószikla

Egészséges építőanyag, különleges design-lehetőségek - a természet tökéletessége téglatestbe zárva.

jo4
Hangterápiás hangszerek

A hangokkal való gyógyításnak régi hagyománya van és mi is tapasztalhatjuk, hogy egyes hangok, dallamok az átlagosnál mélyebben érintenek meg minket. Tudjuk azt is, hogy a hangok rezgések és mivel testünk 70%-a víz (ami jól vezeti a rezgéseket), ezért a direkt módon ellazuláshoz, meditációkhoz hangolt hangszerek segítségével nyitottabbá válunk belső hangunk meghallására.

ledvilagitas
Sóbarlang Kiegészitők

LED szalagok, relax-székek, színkeverős távirányító, tápegység és még sok más - minden, ami egy sóbarlang építéséhez és működéséhez szükséges.