Köszöntünk

webáruházunkban!

Köszöntünk

webáruházunkban!

Ismerj meg minket közelebbről!

Kik vagyunk mi?

A só megszállottjai. A fehér arany életünk szerves része, fogyasztjuk is, építünk vele, sóterápiás centrumot vezetünk. 2002-ben szerettünk bele, akkor ismertük meg ezt a gyönyörű és sokoldalú ásványt, ami nélkül nem létezhetünk, és ami azóta a mindennapjaink részévé vált. Alkalmazása kívül-belül elengedhetetlen az emberi szervezet számára.

Tudásunkat a Wasser und Salz című könyv alapozta meg, ekkor jöttünk rá, mennyire fontos szervezetünk egészséges működéshez a só és a víz. Napi tevékenységünk által ennek a két ezerarcú kincsnek az újrafelfedezését éljük, tapasztaljuk 20 éve.

Mindannyian a természetes gyógymódok, az egészséges táplálkozás és immunerősítés hívei vagyunk. Victoria Boutenko: A nyers ételek csodája című fantasztikus könyvét olvasva határoztuk el, hogy a zöld turmixokat a mindennapjaink részévé tesszük, ezért a kristálysó mellett 2013-ban elkezdtük ezek napi fogyasztását is. Saját és családtagjaink pozitív tapasztalatai miatt ezek az immunerősítő italok is felkerültek a kínálatunkba.A zöld turmixok receptjeit mi magunk fejlesztettük ki és nagy örömünkre azóta egyre többen fogyasztják. Bármely étrendbe beépíthető, hiszen a zöld turmix az egészséges életmódváltás egyik alappillére.
Green for life, azaz zöldet az életért!

A sóbarlangterápiát, az ott töltött időt meditatív koncertekkel, sóbarlang jógával, workshopokkal tesszük színesebbé látogatóinknak, amelyeken mi is szívesen részt veszünk. Hisszük, hogy a test, a lélek, és a szellem egészsége egyaránt fontos!

A Hunza Spa Kft. tulajdonosaiként rengeteg projekten dolgoztunk, így széleskörű tapasztalattal rendelkezünk kezdve a sóterápiás tanácsadással, a sóterápiás helyiségek és sódekorációs falak tervezésén át, egészen azok kivitelezéséig. A világ legkülönbözőbb országaiba elvittük már a sódekoráció csodáját, amiről ITT találsz képgalériát.

Találd ki, megtervezzük, megépítjük – SÓ must go on!

Ennyi ember nem tévedhet!

Rólunk mondták

zöld_turmix_nyitó3

Kiemelt ajánlatunk

Zöld turmix

Az egészséges táplálkozás alapja. A zöld turmixok rendszeres fogyasztásával hatalmas lépést tehetsz:

gomb

Egészséged megőrzése

gomb

Vitalitásod növelése

gomb

Az ideális testsúly elérése

gomb

Immunrendszered megerősítése felé

Ami só, az a mi asztalunk

Sóban profik vagyunk

23 tonna Himalája só, a belváros szívében az Oktogonnál. 20 éves szakmai tapasztalat a Himalája só alkalmazásáról, építéséről.

sotegla-ikon

1 452 m2

Sófelület

sótermékek ikon

342 tonna

Kristálysó

saltcave

2 db

Sóterem

homokozó ikon

1 db

Sóhomokozó

Nézd meg mire számíthatsz!

Képek a sóbarlangról

Mozgás, szórakozás, egészséges táplálkozás és egészségmegőrzés. Ezek vagyunk mi és ezt kapod tőlünk akkor, ha betérsz hozzánk néhány órára.