Sóbarlang

Vár téged is a Sóker sóbarlang!

Relaxációs sóbarlang az egészségedért!

A himalája sótéglából készült és megvilágított sóbarlangb a himalája só gyógyító hatását többszörösen használja ki. A himalája só erős egészségtámogató erők forrása, amelyek egyrészt összetételéből, másrészt negatív ion-tartalmából és színterápiás hatásából indulnak ki.
A sós levegő jótékony hatással van bőr- és légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésére, az immunrendszer megerősítésére és a megelőzés szempontjából is tökéletes, természetes megoldás.

virag2

Élettani hatásai

A só természetes antihisztamin, tisztítja a tüdőt, a hörgőket és segít a slejm felszakításában, lágyítja, felbontja a viszkózus váladékot, nyálkát a tüdőben. A só szükséges a hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításához, és a sóterápiával közvetetten erősíthető az immunrendszer is. Sóbarlang kúra a megelőzésben, prevencióban is kiemelkedő jelentőségű lehet.

virág

Béke, relax

A sóbarlang másik pozitív hatása a himalája sótéglák narancsos, vöröses színének köszönhető. A himalája sótéglák erős színterápiás hatással bírnak: a hátulról megilágított himalája só barátságos, narancssárga fénye olyan biokémiai változást idézhet elő, amely elűzi a rosz kedvet, a depressziót. A narancssárga a boldogság, öröm színe, nem hiába viselik a buddhista szerzetesek is ezt az árnyalatot.

kéz

Sóbarlang bérlése

Ha szeretnél egy különleges helyszínt valamilyen családi vagy céges rendezvényre, csapatépítő programra, meditációra, jóga órára, masszázsra, tapmasszázsra stb. akkor erre a sóbarlang a legjobb hely. Fontos, hogy a sóbarlang olyan eseményekre bérelhető ki, ami a mi szellemiségünkkkel egyezik és az arculatunkba is belefér.

sotegla-ikon

Sópárás közeg

A sótéglák puszta jelenléte nem feltétlenül vezet a légúti betegségek javulásához! Ehhez elengedhetetlen a só jelenléte a belélegzett levegőben is. Ezért a SÓKER Sóbarlang egy kerámiamembrános párásító készülékkel, úgynevezett ionizátor segítségével a levegőbe telített sós vizes oldatot porlaszt.

sóbarlang ikon

Sóbarlang programok

Ha szeretnél egy különleges helyszínt valamilyen családi vagy céges rendezvényre, meditációra, jóga órákra akkor erre a Sóker Sóbarlang az ideális választás. Fontos, hogy olyan eseményekre bérelhető ki, ami a mi szellemiségünkkel egyezik és az arculatunkba is belefér.

virág

Sóterápiás turnus

A SÓKER Sóbarlangban a 60 perces turnusokon, kényelmes nyugágyakon, puha pléddel betakarózva töltődhetünk fel testileg és lelkileg egyaránt. A sóbarlang turnusokra minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges. Tel.: 06/1 312 1646

Otthon, egészség

Kérj sótégla falat otthonodba!

Alakíts ki egy életre szóló egészséges környezetet otthonodban is! Igényelj tőlünk sótégla építést otthonodba!

homokozó

A kis lurkók nagy kedvence

Sóhomokozó a sóbarlangban

Sóker Himalája Sóhomokozó – Egészséges játszóhely Önnek és gyermekének!

A sóbarlangban a gyerekek részére kialakított „sóhomokozó” egy speciális terem, ahol a gyerekek játszva gyógyulhatnak, erősíthetik immunrendszerüket, fejleszthetik koncentrációs képességüket. A sóhomokozó kristálysóval van feltöltve, és városi szennyeződésektől mentes, természetes környezetet imitáló, tiszta klímáját a kristálysó pára biztosítja, melyet a gyerekek észrevétlenül lélegeznek be. 

A Sóhomokozóba 10:30-tól 12:00-ig és 15:30 órától 17:30-ig lehet jönni.

Kérjük, egyeztessen időpontot a 06/1 312-1646 telefonszámon.

Óvodás csoportoknak egyedi kedvezmény a sóbarlangban!

Ünnepi nyitva tartás

Baráti árakkal fogadunk barátságos környezetben

Sóker Sóbarlang árak

jóga sótéglák között

Hatha flow jóga Brunner Babettel

Minden kedd este 18:00 – 19:30.

3500 Ft

Légzés és áramlás, megtartás és figyelem, beleengedés és ellazulás 23 tonna himalája sótégla varázslatos fénye közt, gyógyító sópárás levegőben. Hold & Flow névre keresztelt óráimon egyszerre van jelen a dinamikus vinyásza flow áramlása és a hatha jóga statikussága és elmélyedése.

A 90 perces órák során a kényelmes nyújtózásoktól, átmozgatásoktól haladunk fokozatosan az óra csúcspontjához, majd ismét lassulni kezdünk, amíg meg nem érkezünk a megérdemelt relaxációig. 
Az órák testileg és energetikailag kiegyensúlyozó hatásúak, kezdőként és haladó gyakorlóként is bátran csatlakozhatsz. Minden második héten tematikus órát tartok, ahol 1-1 területtel kiemelten foglalkozunk a sóbarlangban.
jóga a tengerparton

Slow flow jóga Bércesi Gyönggyel

Az órák 18:30-kor kezdődnek.

4000 Ft

Elkezdünk a sóbarlangban egy ősz-téli jóga kört, ahol az órak egy szép láncban kapcsolódnak majd: belső utazásunkban építjük a biztonságot, közelséget magunkban, a kint és bent egyensúlya felé törekszünk.

Érdemes heti rendszerességgel együtt haladni benne, ugyanis az elköteleződés segíti a a belső folyamatokat, (de alkalmakra is csatlakozhatsz).

Hozhatsz rá magadban témát is, amivel dolgoznál.

A jelenlegi gazdasági helyzetre való tekintettel Sóbarlang turnusainkat sajnos le kellett csökkentenünk.

Egészségpénztári partnerienk: 

MKB Egészségpénztár, OTP Széchenyi Pihenőkártya

A sóbarlang turnusok és a sóhomokozó használához előzetes bejelentkezés szükséges, kérjük egyeztessen időpontot: 06/1 312 1646

Fontos tudni

SÓbarlang házirend

Öltözet

A sóbarlangba belépni csak cipő nélkül lehet, a kristálysó padló védelme érdekében. Amennyiben fázósabb, egy meleg pótzoknit is. (Igény esetén papucsot biztosítunk.) A Sóhomokozóba vastag váltózoknit javaslunk felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, mert a papucsba be tud szóródni a sógranulátum, kényelmetlenné téve a lépkedést.

Hőmérséklet

A sóbarlangban a hőmérséklet 20-21 fok, ennek megfelelő öltözék javasolt. A relaxációhoz polár takarót, párnát biztosítunk.

Illem

A sóbarlangban nem lehet enni, inni, mobiltelefont használni. A sóbarlang látogatás előtt kérjük kerüld az erős parfűm használatát.

Érezd jól magad nálunk!

Eseményeink a sóbarlangban

Nappal sóterápiás turnusokkal, esténként különböző meditatív, hangterápiás koncertekkel, workshopokkal, jóga órákkal, vezetett meditációkkal várunk. Ezáltal a a test, a lélek és a szellem összhangjának megteremtése sokkal könnyebben megvalósítható.

Foglalj időpontot valamely eseményünkre telefonon keresztül!

További részleteket a Facebook oldalunkon találsz!

előadás
sóterápia
gyerekek a homokozóban
só bemutató
hangszer

Foglald le a helyed!

Látogass el sóbarlangukba!

Töltsd ki az űrlapot!

Elérhetőségünk

Email címünk

info@soker.hu

Mobil

06/1 312 1646

Itt is megtalálsz minket

Nézd meg mire számíthatsz!

Képek a sóbarlangról

Mozgás, szórakozás, egészséges táplálkozás és egészségmegőrzés. Ezek vagyunk mi és ezt kapod tőlünk akkor, ha betérsz hozzánk néhány órára.