Sótégla, az egészséges építőelem.

Otthonodban a béke

Sótégla fal és a sóterápiás helyiség hatásai

A himalája sótéglából épített sódekorációval valóban különlegessé, egyedivé varázsoljuk otthonát. A sótégla egészséges és gyönyörű építőanyag, amely szépsége mellett a helyiség levegőjének a minőségét is javítja.

Több mint 15 éve foglalkozunk sóterápiával, valamint sószobák, sóbarlangok, sótégla falak és egyedi sódekorációs elemek teljes körű tervezésével és kivitelezésével. Bátran állítjuk, hogy mindent tudunk a sóról, nemcsak építészet szempontból, de az egészségre gyakorolt hatásáról is. Ez alatt az idő alatt számtalan sóterápiás helyiséget alakítottunk ki kórházakban, hotelekben, wellness centrumokban, óvodákban, játszóházakban, nyugdíjas házakba – nem csak itthon, de Olaszországtól kezdve Thaiföldön át Üzbegisztánig, számos országban.

virag2

Élettani hatásai

A sótégla természetes negatív ionforrás, amely tiszta és stabil, allergén és elektroszmog mentes közeget hoz létre. A himalája sótégla negatív ion kibocsátása semlegesít a városi életben felborult ionegyensúlyt és ezáltal egy magaslati tengerparti klímát hoz létre.

virág

Béke, relax

Mély pihentető alvás, kiegyensúlyozott nappalaink alapfeltétele, ami minden korosztály egész napos teljesítményét nagyban befolyásolja. Egy hálószobában kialakított himalája sótégafal biztosíthatja a zavartalan, nyugalmas éjszakákat.

kéz

Színterápia

A hátulról megvilágított sótégla falnak színterápiás hatása van, energetizál, szabadságra, mozgásra, aktivitásra késztet, amolyan motivációs szín. Élénkítő, frissítő hatású, kirángat a melankóliából, depresszióban szenvedőknek kiváló terápia.

sotegla-ikon

Természetes építőelem

A só természetes, egészséges építőelem, különleges belsőépítészeti megoldás, amely különlegessé, egyedivé teszi otthonát. Professzionális otthoni sóterápiás helyiség, sódekoráció vagy sószauna egyaránt kialakítható belőle.

Az örök egészség elérhető közelségben a stótégláink által

Miért jó a sóterápia alkalmazása az otthonodban?

Nagy nyomás által keletkezett kristályos szerkezetű himalája sónak energetikai, kiegyenlítő hatása van.
Tudományos kutatásokkal igazolták, hogy a negatív ionok növelik az élő sejtek oxigénmegkötő képességét, megnövelik az energiaszintet, serkenti a vérkeringést, jótékonyan befolyásolják az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, enyhíti az allergia, az asztma és a légzési nehézségek tüneteit, valamint csökkenti a reumás fájdalmakat.
A helyiségben a professzionális sópárásítóval kombinálva létrehozott sópárás közeg, ami úgymond a tüdőnk fogkeféje, erősíti az immunrendszert, felszakítja a lerakódásokat, csíra baktérium és vírusölő hatással rendelkezik.
Az elmúlt években kialakult beteges időszakban egyre többen döntöttek úgy, hogy a saját és a családjuk egészsége érdekében az otthoni kis wellness részlegüket, vagy szaunájukat sóterápiával bővítik ki.
Élvezd otthonod nyugalmában a sóterápia számtalan jótékony hatásait! Mi elkészítjük a profi sószobádat vagy a sófalad.

Ennyi ember nem tévedhet!

Miért építenek egyre több sótégla falat?

Az otthonokban

A saját és a család egészségének megőrzésének érdekében. A már kész otthon bármely szegletében különleges hatást érünk el a sótégla falakkal, akár kandalló építésénél, lépcső- vagy faldekorációként, fogadópultként, gyerekszobában, hálószobában, kialakításánál.

Közintézményekben, óvodákban

A közösségekben rendkívül fontos immunerősítés érdekében, gyerekek körbefertőzése, immunerősítés, hiperaktivitás ellen.

Szállodákban, wellness központokban

Az egészséges élet területén egyre komolyabb szerepet kap a haloterápia, azaz sóterápia. Az aktív sóterápiás helységek kialakításához elengedhetetlen a himalája sótégla orvostechnikai sópárásítóval történő kombinálása.

Vállalkozás céljából

Az emberek szívesen térnek be egy-egy sóterápiás turnusra, ahol feltöltődhetnek, gyógyulhatnak, relaxálhatnak, vagy egészséges környezetben játszhatnak gyermekeikkel. Cégünk a kivitelezések során száraz, illetve nedves sópárásító készülékeket használ, amivel professzionális sószoba alakítható ki sótéglából mind magán célra, mind vállalkozásának.

sófal
homokozó

A kis lurkók nagy kedvence

Sóhomokozó

Sóker Himalája Sóhomokozó – Egészséges játszóhely Önnek és gyermekének!

A gyerekek részére kialakított „sóhomokozó” egy speciális terem, ahol a gyerekek játszva gyógyulhatnak, erősíthetik immunrendszerüket, fejleszthetik koncentrációs képességüket. A sóhomokozó kristálysóval van feltöltve, és városi szennyeződésektől mentes, természetes környezetet imitáló, tiszta klímáját a kristálysó pára biztosítja, melyet a gyerekek észrevétlenül lélegeznek be. 

A Sóhomokozóba 10:30-tól 12:00-ig és 15:00 órától 17:30-ig, szombaton 10.30-12.30-ig lehet jönni. A belépő 60 – 90 percre szól.

Kérjük, egyeztessen időpontot a 06/1 312-1646 telefonszámon.

Óvodás csoportoknak egyedi kedvezmény!

Kedves Óvodavezetők!

A saját óvodai környezetben történő sóterápiához és a sótégla beépítési lehetőségeihez  kapcsolódóan teljes körű szakmai tanácsadást, sóterápiás eszközök (sólámpa, kristálysó-párásítók) beüzemelését, egyedi kialakítású sószobák, sókamrák tervezését és professzionális kivitelezését is vállaljuk.

Himalája sóterápia lovaknak

SALTBOX mobil sószoba

Egy kifejezetten lovak számára tervezet sóterápiás box professzionális orvostechnikai sópárásítóval és himalája sótéglával. A Saltboxban eltöltött idő komplex módon fejleszti a lovak egészségét és közérzetét, hiszen a sóterápiában sorra vettünk minden tényezőt, amivel testi és mentális szinten is segíthetjük életminőségüket, ezzel fokozva teljesítményüket.

Egyedi sóboxot építettünk többek között a Bellandor Lovasközpontban, illetve Őrbottyánban a Bottyán Equus Hungária Alapítvány mentet lovai számára, valamint Németországban is.

Lovai egészségének biztosítása érdekében kérd egyedi ajánlatunkat!

Bővebb információ: www.saltbox.de

sótégla a lóterápiában

Mégis mekkora sótégla felület az elég?

Minél nagyobb a sótégla felülete, annál jobban fejti ki a hatását. Nem lehet túlzásba vinni. Már 3-4 nm felülettel is kedvező hatást érhetünk el. 

Az aktív sóterápiás helységek kialakításához elengedhetetlen a himalája sótéglákat orvostechnikai sópárásítóval kombinálni. Cégünk a kivitelezések során száraz, illetve nedves sópárásító készülékeket használ, amivel professzionális sószoba alakítható ki, mind magán célra, mind vállalkozásának.

Kérd egyedi árajánlatunkat!

Így dolgozunk mi

A kivitelezés folyamata

Elkötelezettek vagyunk a professzionális minőség iránt, amire garanciát is vállalunk, fordulj hozzánk bizalommal!

virág ikon

Egyeztetés

Telefonon keresztül felmérjük az igényeket, tanácsot adunk, és megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket.

virág ikon

Tervezés

Érdemes kellő időt szánni rá és a megfelelő szakemberekkel konzultálni.

virág ikon

Felmérés

Előzetes egyeztetést követően alaposan feltérképezzük a helyszínt, pontosítjuk az elképzeléseket. Akár kép vagy skic alapján is elkészítjük a terveket.

virág ikon

Kivitelezés

A kisebb terápiás helységek akár 3 nap alatt is elkészülhetnek, a nagyobbakhoz több nap szükséges.

sótégla fal építés ikon

Átadás

Az átadás a sóbarlang, és annak rendeltetésszerű működéséhez szükséges tudnivalókról is szól.

sótégla fal építés ikon

Betanítás

Az átadást követően sóterápiás betanítást is végzünk a saját több éves tapasztalataink alapján.

Teremtsen magának egészséges otthont!

Igényeljen sótégla fal építést!

Töltsd ki az űrlapot!

Elkötelezettek vagyunk a professzionális minőség iránt, amire garanciát is vállalunk, forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségünk

Email címünk

info@soker.hu

Mobil

06/1 312 1646

Itt is megtalál minket

Nézd meg mire számíthatsz!

Referenciáink

Mozgás, szórakozás, egészséges táplálkozás és egészségmegőrzés. Ezek vagyunk mi és ezt kapod tőlünk akkor, ha betérsz hozzánk néhány órára.