Alina Metál Grafit aroma diffúzor

Limitált kiadású metál grafit színű diffúzor szakaszos üzemmóddal, lámpafunkcióval. Fény beállítása nélkül is használható. Automatikusan kikapcsol, ha a víztartályban a víz egy bizonyos szint alá kerül.

Garancia: 1 Év

22.500Ft

Leírás

Minden kultúrális területnek megvannak a saját ünnepei és szokásai, melyeknél legtöbbször a fény és az illat szerepet játszanak. A Kelet szertartásaiban gyönyörű lámpásokat használnak, melyeket a jó gonosz feletti győzelmének, mint a remény és a győzelem jegyének szimbólumaként gyújtanak meg. A lámpások minden gondtól való megszabadulást testesítik meg és eszközként szolgálnak, melyek segítségével a kívánságokat és az imákat az Égbe küldik. Illat hozzáadásával a szertartás intenzívebbé és felejthetetlen élménnyé válik.

A madebyzen ® Alina aromadiffúzora ezen ünnepségek és szokások lényegét ragadják meg. Stílusos és elegáns és lakkozása a lámpás hatást jeleníti meg, mely kellemes melegséget sugároz és hozzásegít az ellazuláshoz.

Ez az elegáns diffúzor kitűnően illeszkedik minden berendezési stílushoz és a lakóteret a nyugalom oázisává változtatja. Nemcsak a kedvenc illatát oszlatja szét, hanem a teret is kellemes fénybe meríti. Az aromadiffúzor fény beállítása nélkül is használható, mely az éjszakai használatkor ideális.

Tölts a diffúzorba csapvizet és néhány cseppet a kedvenc illatából vagy esszenciális olajból. Egy gombnyomásra máris hűvös, teljesen ártalmatlan finom illatpárát állít elő, mely serkenti az érzékeket. Engedd, hogy bevezessünk egy olyan világba, ahol a nyugalom, gyógyulás és belső egyensúly vár Rád. A legújabb ismeretek szerint az illatok szétszórására ez a legjobb módszer, mivel az illóolajok így közvetlen hőnek nincsenek kitéve és ezáltal nem bomlanak le.

Az Alina szakaszos üzemmóddal is rendelkezik az illatpára kibocsátására, mely által az illat és pára automatikusan tíz másodpercenként be- és kikapcsolódik, mely ideális erősebb illatok használatánál.

Illattal, vagy esszenciális olajokkal vagy anélkül – a nedvesítő pára egészségre gyakorolt előnyeit mindenkor élvezhetjük, mivel a szárazság kiegyenlítését képviseli, amit a mai központi fűtés és klímaberendezések okoznak.

Az Alina automatikusan kikapcsol, ha a víztartályban a víz egy bizonyos szint alá kerül. Így használata teljesen biztonságos, gyermekek és házi kedvencek közelében is ideális.

Kezd el az “érzékek utazását”.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alina Metál Grafit aroma diffúzor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük