Arran aroma diffúzor

Képzeld el, hogy egy bambuszerdő finom tiszta levegőjét lélegzed be, amint a szél a fák levelein keresztül eljuttatja hozzád az illatot: az Arran bambuszból készült aroma diffúzor tökéletes választás, hogy otthonodat illatokkal és fénnyel töltse meg

28.900Ft

Leírás

Fenntartható forrásból származó elegánsan faragott tömör bambuszból készítik.

A felhasznált bambuszt kézzel szedik le, figyelembe véve az érést és a virágzó szálakat, meghagyva a virágzást, ezzel is a legkisebb ártó hatást gyakorolva a természetre.

A bolygónkról való gondoskodás fontos a madebyzen-nek és elkötelezettek a Föld lehető legjobb védelméért és megtartásáért.

Modern ultrahang technológia segítségével oszlatja el a csapvizet és az illó- vagy esszenciális olajokat a levegőben leheletnyi pára és illat formájában a szellemi, testi és lelki megnyugvásért.

Csökkenti a mindennapi stresszt és lágy fényével a helyiség hangulatvilágítását biztosítja. Az energiatakarékos LED izzók fénye fokozatosan váltakozik a lágyan ragyogó színek spektrumán.

Az Aromadiffúzor működtethető világítás nélkül is, így az Arran ideális éjszakai használatra.

Az Arran Aroma diffúzor elegáns, rejtett kapcsolóval rendelkezik. A bekapcsoláshoz helyezd a kezed a diffúzor tetejére, majd enyhe nyomást gyakorolva indítsd el a készüléket.

További információk

Tömeg 1,27 kg