Athena grey aroma diffúzor

Az Athena Grey egy exkluzív, impozáns üvegbúrával rendelkező ultrahangos aroma diffúzor.

Egyszerre nyújt ragyogást és megnyugvást bármely helyiségben.

 

 

34.900Ft

Leírás

Az Athena Grey egy exkluzív, impozáns üvegburával rendelkező ultrahangos aroma diffúzor. Egyszerre nyújt ragyogást és megnyugvást bármely helységben.

Az Athena Grey kitűnően illeszkedik a pipereasztalra vagy parfümpolcra a hálószobánkba. Az Athena aroma diffúzor kellemes környezetet biztosít számunkra a Led világítással ami segít a relaxációban és előkészít segít a tökéletes, nyugalmas éjszakához.

Hatékonyan használhatja világítás nélkül, egy különleges aromásított éjszakáért! Ez az elegáns aroma diffúzor egy igazi luxus spa érzést nyújt, ahogy szétoszlatja a kiválasztott illatot a térben, miközben különleges környezetet teremt az üvegburán keresztül szétszóródó árnyék-mintáknak köszönhetően.

Tegyen desztillált vízet és néhány cseppet kedvenc parfümolajából vagy esszenciális olajából a diffúzorba, majd kapcsolja be a készüléket, és azonnal élvezheti a finom illatosított hidegpárát. Ez a legjobb módja, hogy az illóolajokat a térbe juttassuk, anélkül, hogy felmelegítenénk, így megvédhetjük az esszenciális olajok fontos komponeneseit. Ha nem szeretne semmilyen parfümolajat vagy esszenciális olajat használni, akkor is élvezheti a párásítás előnyeit. Amely ideálisan ellensúlyozza a napjainkban sokat használt központifűtés és légkondicionáló berendezések szárító hatását.

Az Athena aroma diffúzor automatikus kikapcsolórendszerrel van ellátva, amikor vízszint egy bizonyos szint alá esik , a készülék kikapcsol. Biztonságosan alkalmazható gyermekek és kisállatok mellett. Aroma diffúzor, mini párásító készülék biztonságos automata kikapcsoló rendszerrel. Világítás nélkül is üzemeltethető, így ideális éjszakai használatra.

Műszaki jellemzők:

  • Termék mérete: 106,5 × 105,5 × 178 mm
  • Teljesítmény: 9 W
  • Hálózati feszültség: 15V DC
  • Üzemidő: kb. 5 óra
  • Vízkapacitás: 100 ml

További információk

Tömeg 2,1 kg