esta-diffuser

Esta aroma diffúzor

Az Estát a természet szépsége ihlette, készítése során gondosan kiválasztott alapanyagokat használtak fel a természetvédelmet is figyelembe véve.

25.900Ft

Leírás

A bambusz természetessége, a különleges kivitelezés, elegáns design valamint a modern ultrahang technológia összessége teszi az Esta aroma diffúzort különlegessé bármely élettérben.

Az Esta alapanyaga, a bambusz nagyon erős, de mégis rugalmas alapanyag ahhoz, hogy lehetővé tegye a sokszínű design kialakítást. A felhasznált bambuszt válogatás után kézzel szedik le, kikerülve a nehézgépek alkalmazását, ezzel is védve a természetet.

Az Esta aroma diffúzor környezetbarát, alacsony energiafelhasználású, lágy, fehér színű világítással ellátva, amelyet kétféle fényerővel használhatsz, amely akár ki is kikapcsolható, így tökéletes éjszakai használathoz.

A párásítás intenzitása is állítható, folyamatos üzemmódon kívül választhatsz időzítést vagy szakaszos üzemmódot is (30 másodpercig fúj, 30 másodpercig nem fúj), ami az erősebb illatok használatakor ideális választás.

Műszaki jellemzők:

  • Termék mérete: 91 × 157 mm
  • Teljesítmény: 12 W
  • Víztartály: 100 ml
  • Működési idő: kb. 4 óra