Kharis aroma diffúzor

A madebyzen Kharis aroma diffúzora a kecsességet és szépséget testesíti meg stílusával és eleganciájával.

Bármely enteriőrbe tökéletesen illeszkedik, színváltó hangulatvilágítása segíti a relaxációt.

 

16.900Ft

Leírás

A görög mitológiában Khariszt, a három grácia egyikét a báj és szépség istennőjeként is gyakran emlegették. Zeusz egyik lányaként a kecsesség és szépség megszemélyesítését idézi, és arról volt ismert, hogy lánytestvéreivel az isteneknek énekeltek és táncoltak.

Ez az elegáns diffúzor beragyogja otthonodat.

tegyél vizet és pár csepp esszenciális vagy parfüm olajat a diffúzorba, és egyetlen gombnyomással azonnal élvezheted a hőmentes, teljesen biztonságos, finom, illatos párát a levegőben, amely stimulálja érzékeidet és lehetővé teszi, hogy elmerülj a gyógyulás és kiegyensúlyozottság világában. Ez a ma ismert legjobb módja, hogy bármely illatot a levegőbe juttassunk, hisz közvetlen hőforrás nélkül az esszenciális olajok nem vesztenek hatékonyságukból.

A Kharis több funkciója révén sokoldalú kiegészítő bármely térben. A lenyűgöző, színváltó hangulatvilágítás különböző árnyalatok során halad át, amelyet kedvenc színeden rögzíthetsz is, így gyönyörködhetsz az állandó világításban. A nyugalomban való teljes elmerülés érdekében a fény és párásítás egyszerre is használható. Éjszaka fény nélkül is használhatod a készüléket, így szenderülve finom, aromadús álomba.

A hangulatvilágítás használható párásítás nélkül is, így a Kharis aroma diffúzor dekoratív hangulatvilágításként vagy éjjeli lámpaként is tökéletes. Szakaszos párásítás üzemmódja révén ideális erősebb illatokhoz, vagy hosszabb idejű használatra.

A Kharis automatikusan kikapcsol, ha a víz egy bizonyos szint alá kerül, így használata teljesen biztonságos, gyermekek és házi kedvencek közelében is ideális.

A Kharis aroma diffúzor termékjellemzői:

  • Méret: 91 × 256 mm
  • Teljesítmény: 12 W
  • Hálózati feszültség: 12V DC
  • Víztartály kapacitása: 80 ml

További információk

Tömeg 0,425 kg