Mercura

Mercura aroma diffúzor

Idősebb Plinius, a híres római filozófus számolt be arról a szerencsés véletlen esetről, hogyan bukkantak a föníciai kereskedők először az üveggyártás technológiájára.

Úgy tartják, hogy a kereskedők a Belus folyó partján készítették éppen ételüket, Nitrumot használva hajóikból, hogy fazekaikat kitámasszák.

A Nitrum egybeolvadt a parti homokkal, és átlátszó folyékony üveget képezett.

27.900Ft

Leírás

A madebyzen Nitrum üveg aromadiffúzor kollekciója ezt a kézműves üvegművészet szellemiségét igyekszik megragadni. Formatervezőink egyesítették az ősi és modern technikákat, hogy egy lenyűgöző, modern diffúzor kollekciót alkossanak.

A Nitrum Mercura egy stílusos, elegáns aromadiffúzor, pöttyfoltos mintázatú, ezüst színű, kupola alakú üvegbúrával, irizáló külsővel.

A bármely környezetbe tökéletesen illeszkedő Nitrum Aromadiffúzorok visszafogott hangulatvilágítást teremtenek alacsony energiafogyasztású LED izzókkal, amely elősegíti a relaxációt. Ezek az elegáns diffúzorok egy előkelő gyógyfürdő hangulatát keltik, amint kedvenc illatodat szétoszlatják a levegőben.

Tégy desztillált vizet és pár cseppet kedvenc esszenciális vagy illóolajadból a diffúzorba, majd egyetlen gombnyomással azonnal élvezheted a hőmentes, teljesen biztonságos, finom illatos párát, amelyet a készülék a légtérben szétoszlat, stimulálva az érzékeket, és elősegítve, hogy elmerüljhess a gyógyulás és egyensúly relaxáló világában. Úgy tartják, ez a legjobb mód, amellyel bármely illatot szétoszlathatunk a légtérben, mivel közvetlen hő nélkül az esszenciális olajok nem veszítenek hatékonyságukból.

A Nitrum diffúzorok szakaszos párásítás üzemmóddal is rendelkeznek, amellyel pár másodpercenként automatikusan váltakozik a párásítás és annak szüneteltetése, így ideális erősebb illatokhoz.

Illóolaj vagy esszenciális olaj nélkül használva is élvezhetők a párásítás előnyei, amely ideális megoldás lehet a napjaink fűtő- és klímaberendezéseiből adódó szárazság ellensúlyozására.

A Nitrum automatikusan kikapcsol, amikor a víz mennyisége egy bizonyos szint alá csökken, így használata tökéletesen biztonságos, gyermekek és háziállatok közelében is ideális.

Termék mérete: Ambra & Mercura – 126 × 134mm, Rosso 92 × 126mm

Teljesítmény: 12W

Feszültség: DC 24V

Vízkapacitás: 60ml