Sóbarlang bérlet (10 alkalmas)

10 x 60 perc gyógyulás, feltöltődés és ellazulás Közép-Európa egyik legnagyobb és legszebb sóbarlangjában!

13.000Ft

Leírás

A SÓKER Sóbarlang több, mint 23 tonna himalája sótéglával beépített helységeiben többszörösen használhatjuk ki a só egészségtámogató hatását.

A népi gyógyászatban is köztudott, hogy a sós levegő jótékony hatással van bőr- és légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésére. A német sóbarlangokban folytatott vizsgálatok hasonló sikerekről számolnak be: a köhögés, az asztma, a szénanátha, az alvási zavarok, az allergiák, a neurodermitisz és más szervi betegségek rendkívül jól reagálnak egy többhetes sóbarlang kúrára. A tanulmányok megdöbbentő felfedezése volt, hogy a betegségek gyors javulása mellett a sóbarlang sópárás levegőjének pozitív hatása sokaknál a kúrát követően még több hónapig is észlelhető volt, így a sóbarlang-kúra a megelőzésben, prevencióban is kiemelkedő jelentőségű.

A só természetes antihisztamin, tisztítja a tüdőt, a hörgőket és segít a slejm felszakításában, lágyítja, felbontja a viszkózus váladékot, nyálkát a tüdőben. A só szükséges a hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításához, és a sóterápiával közvetetten erősíthető az immunrendszer is.

A sótéglák puszta jelenléte azonban nem feltétlenül vezet a légúti betegségek javulásához! Ehhez elengedhetetlen a só jelenléte a belélegzett levegőben is, hiszen csak így tudja feloldani a letapadt nyálkát a légutakban. Ezért a SÓKER Sóbarlangban egy kerámiamembrános párásító készülék, úgynevezett ionizátor segítségével a levegőbe telített sós vizes oldatot porlasztunk.

A sóbarlang másik pozitív hatása a Himalája só narancsos színének köszönhető. A Himalája sótéglák nagy mennyiségben erős színterápiás hatással bírnak: a hátulról megvilágított Himalája sótégla barátságos, narancssárga fénye olyan biokémiai változásokat idéz elő, amelyek elűzik a depressziót, csökkentik a pesszimizmust. A narancssárga a boldogság, öröm színe, nem hiába viselik ezt az árnyalatot a buddhista szerzetesek is. Meleg és aktív szín, mely oldja az izom feszültségeit.

A SÓKER Sóbarlangban, Közép-Európa egyik legnagyobb és legszebb sóbarlangjában kényelmes nyugágyakon, puha pléddel betakarózva töltődhetsz fel testileg és lelkileg, miközben a háttérben meditatív zene szól, amely segít az ellazulásban, a stressz oldásában.

További információk

Tömeg 0,1 kg